TENNISKAMPEN

Je bent hier:

In de eerste week van de Grote Vakantie, vanaf maandag 6 juli 2020, organiseert T-line de jaarlijkse TENNISKAMPEN. Met veel tennissen onder begeleiding van professionele trainers, zoals Marc Huinink, Andrea van den Hurk, Ymco van Gorkom en Fabian Lindeman, beloven dit weer leuke & leerzame kampen te worden!

TENNISKAMP 3 dagen:
Dit tenniskamp is voor de jongste jeugd van 5 tot 8 jaar met weinig tot geen tenniservaring. In deze 3 dagen wordt hoofdzakelijk met rode ballen gespeeld. Verdeeld over de dag wordt ongeveer 3 uur getennist, de overige uren worden verdeeld tussen eten, spelen, drinken en andere activiteiten. Elke dag krijgen de kinderen een lekkere lunch en natuurlijk vergeten we de tussendoortjes en de ijsjes niet! We eindigen dit tenniskamp op woensdag 8 juli op het buitenpark Merlenhove met een heerlijke BBQ bij de ‘grote’ kinderen van het 5-daagse Tenniskamp. Uiteraard wordt er veel getennist, maar plezier en gezelligheid is zeker zo belangrijk!
De 3-daagse wordt georganiseerd in de tennishal van T-line. Uit ervaring weten wij dat dit een veilige omgeving biedt voor de jongste deelnemers. Bij mooi weer zijn er ook buitenactiviteiten gepland.

​Superleuk als je samen met je vriendje of vriendinnetje meedoet, ook als deze nog nooit getennist heeft!

Datum : Maandag 6 t/m woensdag 8 juli 2020.
Tijden : Maandag en dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 18.00 uur (ophalen bij Merlenhove).
Kosten : € 149,- (bij afgeven incasso € 145,-)
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier.

Klik hier om in te schrijven voor de Tenniskamp 3 dagen : INSCHRIJVEN

TENNISKAMP 5 dagen:
Op Merlenhove in Heemstede, in het Groenendaalse bos, organiseren we het 5-daagse tenniskamp voor kinderen van 8 t/m 14. Dit kamp is voor de recreatieve én gevorderde tennisser van 8 tot en 14 jaar. Dagelijks wordt 4 uur getraind onder begeleiding van professionele tennisleraren op de buitenbanen van Merlenhove, zodat de kinderen een sprong maken in hun ontwikkeling op de tennisbaan. Het tennissen wisselen we af met andere activiteiten op of buiten het park. Dagelijks wordt er een heerlijke lunch verzorgd en ook de tussendoortjes vergeten we niet. Op woensdag is er een uitgebreide BBQ op Merlenhove samen met de jongeren kinderen van het 3-daagse kamp.

Datum : Maandag 6 t/m vrijdag 10 juli 2020.
Tijden : Woensdag spelen we van 11.00 tot 18.00 uur, de andere dagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Kosten : € 259,- (bij afgeven incasso € 255,-)
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier.

Klik hier om in te schrijven Tenniskamp 5 dagen: INSCHRIJVEN

Wilt u meer informatie? Dan kunt u een mail sturen naar info@t-line.nl of even bellen naar T-line, 023-5282018.

tennis