Faciliteiten van T-line

Je bent hier:
Verhuur-ruimte-fysio

Kamers

Op de eerste verdieping hebben wij twee ruimtes die vrij zijn voor de verhuur. Wij zoeken huurders die passen binnen ons complex, dus gericht op sport en gezondheid.

horeca

Horeca

Ons horecagedeelte van 200m2, is zeer goed geschikt voor het verzorgen van eten en drinken bij uw sportieve evenement. Ook is het mogelijk een kop koffie te drinken en iets lekkers te eten. Wilt u deze ruimte huren voor een bedrijfsfeest of ander evenement, neem dan contact op met 023-5282018 of stuur een e-mail naar info@t-line.nl.

menukaart01
menukaart02
zithoek

Verhuur

Binnen ons sportcomplex bieden we verschillende mogelijkheden voor het afhuren van delen van het complex, of het gehele complex. Wij hebben 3 leszalen en 4 indoortennisbanen met tapijt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 023-5282018 of stuur een e-mail naar info@t-line.nl.

t-line-tennisles

Leszalen

Wilt u uw eigen lessen geven binnen T-line en één van de drie leszalen huren? Neem ook hiervoor contact op met 023-5282018 of stuur een e-mail naar info@t-line.nl.

Evenementen Bobbi

Evenementen

Wij kunnen een volledig sportevenement voor u organiseren, i.c.m. instructeurs, eten en drinken. Ook is het mogelijk een eigen toernooi of evenement te organiseren. De beide hallen kunnen, indien gewenst, ingezet worden voor het organiseren van een groot evenement, bijvoorbeeld een beurs of dansfeest.

Kinderfeestjes zijn een groot succes bij ons, doordat wij tennis, voetbal, dansen, kickboksen e.d. aan kunnen bieden. Dit kan in combinatie met pizza’s bakken of een patatje. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal kinderen, de tijd en de wensen van het feestvarken.