Medisch bij T-line

Je bent hier:

Sinds oktober 2001 heeft T-line een samenwerking met Praktijk voor Fysiotherapie Vrolijk. Bij T-line zijn twee therapeuten werkzaam, die een eigen ruimte hebben, maar eveneens gebruik kunnen maken van alle sportfaciliteiten, wat een grote meerwaarde biedt voor het herstel na een fysieke klacht.

Fysio-Fitness

Fysio Fitness

De eerste behandelingen na een fractuur, operatie of andere fysieke klacht, zijn meestal in de behandelkamer, maar al snel wordt het aansterken van spieren gekoppeld aan het herstel van het lichaam.

Dit aansterken van spieren vindt plaats in onze fitness ruimte en indien gewenst, in de tennishallen.

Onder begeleiding van onze professionele therapeuten, verzorgen wij eveneens groepslessen die gericht zijn op bepaalde klachten, zoals rug-, heup-, schouder en knieklachten, Fysio Fitness.

Vraag naar de mogelijkheden en bel naar 023-5282018.

fysiotherapist

Fysiotherapeut

In het sportcomplex van T-line werken Jacqueline Lof en Peter van Kessel, beiden fysiotherapeut. Fysiotherapeuten houden zich bezig met het bewegen en de houding van de mens.

Bewegen kan problemen geven door bijvoorbeeld:

  • pijnlijke/stijve spieren of gewrichten
  • (sport-)blessures
  • herstel na operaties
  • slechte conditie door ziekte
  • verlammingsverschijnselen na een beroerte
  • Spierziekten
  • of andere oorzaken waardoor het dagelijks bewegen problemen oplevert

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met T-line, 023-5282018 of  via www.favrolijk.nl.

osteopathie

Osteopathie

Pijn verhelpen door het vinden van de werkelijke oorzaak!

Wordt u moedeloos van pijn en is de oorzaak niet bekend? Zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid, menstruatiestoornissen en bijvoorbeeld ontstekingen? Een osteopaat kan u mogelijk van uw klachten afhelpen. Bekijk hier de complete lijst met gezondheidsproblemen waarmee de osteopaat u kan helpen.

Meer informatie? Bezoek osteopathie-vankessel.nl.

Dry-Needling

Dry needling

Dry needling is een specialisatie van de fysiotherapeut, die zich richt op de behandeling van klachten in het houdings- en bewegingsapparaat. Met dry needling worden spierverhardingen ontspannen via het gericht prikken met een dunne naald binnen de spier. Dry needling werkt direct in op de spieren en is geen ‘energie’-behandeling. De methode is op geen enkele wijze te vergelijken met acupunctuur.

Deze methode maakt deel uit van de algehele behandeling fysiotherapie. Indien uw aanvullende verzekering fysiotherapie dekt, dan vallen ook de kosten voor dry needling hieronder.

Een patiëntenfolder over dry needling is hier te downloaden.