FiTNESS BIJ T-LiNE

Je bent hier:

Bij T-line geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan het door u gestelde doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs met medische ervaring én een fysiotherapeut staan voor u klaar. Met een training die op uw lijf is geschreven, werken we aan een gericht resultaat waarbij nauwlettend gekeken wordt naar de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid.

Het fitness gedeelte van T-line bestaat uit drie groepsleszalen: een spinningruimte, een ruime leszaal op de eerste verdieping en een Fitbox waar ruimte is voor functionele oefeningen en circuittraining. In de twee vleugels staat een ruim assortiment aan fitnessapparatuur waar u alle spiergroepen kunt trainen. Er zijn twee gescheiden kleedkamers met een gemengde sauna, een gezellig bar en twee behandelkamers.

fitness-bij-t-line
spinning-bij-t-line

Wij zijn door de week geopend van 9.00 uur tot 13.00 en van 16.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 9.00 tot 13.00 uur.

fitness-bij-t-line

T-line Fitness biedt veel groepslessen aan. Denkt u aan yoga, spinning, body-shape en meer. Kijk snel voor meer informatie over de lessen.

Faciliteiten zaal

Bij T-line Fitness hebben we een ruime keus naar een abonnement speciaal voor jou op maat. U kunt al vanaf € 19,50 bij ons trainen en werken aan uw gezondheid of sportiviteit. Ga naar abonnementen voor meer informatie over de tarieven van T-Line Fitness.

personal-trainer

T-line Fitness biedt u professionele begeleiding aan. Echt een aanrader voor als u resultaat gericht wilt werken en u bepaalde doelen wilt behalen. Wij staan voor u klaar.