Over T-line

Je bent hier:

T-line in de Cruquius is vernieuwd!

Spaarneweg 52
2142 EN Cruquius
023-5282018
info@t-line.nl

Na bijna veertig jaar T-line, dragen Gerben Zuijdam en Nel Spruit het stokje over. Hun opvolger is Petra Janssen. De van oorsprong Rotterdamse Petra Janssen heeft zelf altijd veel gesport, vroeger veel turnen en later tennissen. De verhuizing naar Zandvoort kwam door haar Cios-opleiding tot tennislerares in Overveen, wat mede tot gevolg had dat zij competitie ging spelen bij Tennisclub Zandvoort.

petra-gerben

Het juiste moment

Petra: “In december 2017 huurde ik een tennisbaan bij T-line om met mijn kinderen te tennissen. Na afloop vroeg ik of ik kon ondersteunen bij het organiseren van evenementen of competities.” Na haar werk in de internetwereld, wilde Petra de sport weer terug in haar leven.

Op dat moment waren de exploitanten Onno Mantel en Nel en Gerben Zuijdam in gesprek over de toekomst van het bedrijf. Onno is inmiddels gestopt en Nel en Gerben hebben de keuze gemaakt T-line te gaan verhuren. Gerben: “Als eigenaren van het pand blijven Nel en ik nauw verbonden aan het nieuwe T-line.”

Wat zijn de plannen?

De huidige activiteiten gaan gewoon door, maar elke tak binnen T-line kan een flinke boost van aandacht gebruiken, zodat elk onderdeel bekender wordt in de omgeving”, vertelt Petra. “Je kunt hier namelijk niet alleen tennissen en genieten van de gezelligheid, maar ook fitnessen en goede lessen volgen, zoals spinning, (kick)boksen, zumba, bodyshape, yoga en pilates. Het organiseren van evenementen en initiëren van leuke acties behoren zeker tot de toekomstplannen!”