Lessen bij T-line

Bij T-line bieden we veel groepslessen aan: (klik op het “plusje” voor meer informatie)

Je bent hier:
bootcamp

Bootcamp

Tijdens deze les sporten we in de buitenlucht, rondom T-line of in het Haarlemmeerse bos. Dit is een les waar zowel gewerkt wordt aan de algehele uithoudingsvermogen, maar de spierversterkende oefeningen zullen zeker niet ontbreken.

Combi-Spin

Combi-spin

Deze les in een  combinatie tussen spinning (25/35min) en een circuit vorm met oefeningen, waar de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen of op lenigheid en balans. Deze les is toegankelijke voor iedereen en absoluut een leuke combinatie voor de 50-plusser.

Fysio-Fitness

Fysiofit

Dit is een les die bedoeld is voor personen die (tijdelijk) lager belastbaar zijn of fysieke beperkingen hebben. Tijdens de les zijn er diverse oefeningen voor zowel mobiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen. Gericht sporten onder deskundige begeleiding om de activiteiten in het dagelijks leven optimaal te trainen.

Kickboksen

Kickboksen is een uitdagende sport, het gaat om kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid enzovoorts. Een kickbokser is continu in beweging: verplaatsen; verdedigen, incasseringsvermogen, stoten en trappen, en dit alles in oneindige combinaties van bewegingen.

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 06-42191444

Fit4kids

Fit4kids is bedoeld voor kinderen van de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Het doel is samen sporten en leuke spelletjes te doen. Allerlei verschillende sporten en leuke spelvormen. Deze leuke groepstraining zorgt spelenderwijs voor een actievere en gezondere levensstijl. De kinderen gaan in groepsverband of individueel aan de slag met diverse trainingsvormen.

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 06-42191444

personal-trainer

Personal Training

Indien u persoonlijke training wilt, kunt u dit aanvragen. Belt u voor een afspraak met 023-5282018.

pump

Pump

Een fitness les op inspirerende muziek. Tijdens de les maak je met relatief weinig gewicht op een barbel (stang) veel herhalingen, ideaal voor de spierkracht/spieruithoudingsvermogen. De les is uitermate geschikt om zowel het boven als het onderlichaam te versterken.

shape

Shape

Bij deze les is er een warming-up van 20-25 minuten bestaande uit aerobicpassen gevolgd door spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen. Door de aerobics-achtige vorm heeft Shape raakvlakken met zumba. Het is een gemiddeld zware les voor dansliefhebbers.

spinning

Spinning

Een dynamische les waarin wordt gefietst op muziek. Bij spinning bepaal je zelf de weerstand op de fiets. Hierdoor maakt het niet uit of je beginnend of een gevorderder sporter bent. Het is een calorieën killer en een aanrader voor iedereen die zijn/haar uithoudingsvermogen wil verbeteren en kilo’s kwijt wil raken.

step-lessen

Step

Op een step worden verschillende choreografieën uitgevoerd. Dit is een leuke en uitdagende les, omdat je op een step beweegt en tegelijk danspassen maakt. Ideaal voor het aansterken van de been- en bilspieren. Het is een goede conditionele work-out die gevold wordt door spierversterkende oefeningen.

Swissball

Swissball

Is een laag belastbare les waar de nadruk ligt op balans op een grote fitnessbal. De les is ideaal voor mensen die willen werken aan meer balans en core-stability.

yoga

Yoga

Dit is een low impact les waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden door diverse houdingen en ademhalingstechnieken. De afwisseling van verschillende houdingen bevorderen de algehele lenigheid, concentratie en innerlijke rust. Yoga is uitermate geschikt voor mensen die naast fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen ontspannen. Kijk voor yoga voor mannen op Bob’s Yoga.

zumba

Zumba

Is een heerlijk swingende les op latijns-amerikaanse muziek, waar iedereen vrolijk van wordt. De verschillende dansstijlen salsa, samba, merenque, cuba, calypso, reggaeton en hip hop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent voelt dit absoluut niet zo aan, dus swing maar mee!

Kickboksen voor kids

Kickboksen voor kids is een snelgroeiende sport. Het kickboksen wordt ook gecombineerd met sport en spel. Dit maakt de lessen nog leuker en afwisselender.Belangrijke onderdelen tijdens de kickbokslessen zijn de normen, waarden en respect hebben voor elkaar. Kinderen die regelmatig kickboks trainingen volgen zijn fysiek fitter. Deze sport is ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind te vergroten.

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 06-42191444