Spinning Marathon bij T-line

Je bent hier:

Op zondag 24 februari organiseert T-line van 10.00 tot 13.00 uur een Spinning marathon in samenwerking met Robin Segers en Helena Kneppers. Robin en Helena fietsen in augustus de Tour for Life fietsen en halen geld op voor Het Daniel den Hoed Fonds.

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. Nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Het Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

Het onderzoek is gericht op gepersonaliseerde medicijnen. Dit is een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling. Meer informatie is te lezen op de site van Tour for Life.

Tour for Life is een fietstour van bijna 1300 km van Italië naar Nederland, deze wordt gereden van 25 augustus t/m 1 september 2019.

10:00 – 11:00: nog 7 fietsen beschikbaar
11:00 – 12:00: nog 9 fietsen beschikbaar
12:00 – 13:00: nog 12 fietsen beschikbaar

Ja, ik geef mij op voor de Spinning Marathon!

En ik laat me sponsoren door familie, vrienden en collega’s. De deelnemer met het hoogste sponsorbedrag, krijgt een mooie prijs!

  • Spelregels
    Na aanmelding controleren wij de aanmelding. Je krijgt een e-mail met de bevestiging en de laatste details over de Spinning Marathon. Je kunt contant of per pin betalen aan de balie van T-Line.

    Veel succes gewenst!

  • (* verplichte velden)